Over Lef!

Verkoop_Bart_4Mijn naam is Bart van den Berg en Lef! Accountmanagement is in 2016 door mij opgericht. Na mijn werkzame periode als accountmanager bij verschillende bedrijven zowel multinationals als een familiebedrijf heb ik het Lef! gehad om voor mezelf te beginnen als freelance accountmanager/ interim sales.

De afgelopen 10 jaar heb ik veel sales ervaring opgedaan in verschillende branches in het retail segment.Ik ben begonnen als verkoper in een winkel en zo opgeklommen naar winkelmanager en later accountmanager. Daarna heb ik voor verschillende werkgevers als accountmanager gewerkt en heb ik verschillende producten verkocht. Door mijn ruime ervaring als verkoper op verschillende niveaus kan ik me goed verplaatsen in de consumenten, verkopers en inkopers. Eigenlijk langs de hele weg die een product aflegt voordat het bij de eindgebruiker is.

De laatste 5 jaar bestonden mijn werkzaamheden vooral uit: acquisitie, beheren van bestaande klantrelaties, vertegenwoordiging op (internationale)beurzen, het geven van product- en salestrainingen, het maken van accountplannen en het onderzoeken van te betreden nieuwe markten, het maken van concurrentie analyses en andere werkzaamheden op salesgebied.

Ik ben een jonge, gedreven en enthousiaste accountmanager die gaat voor het beste resultaat. Nieuwe producten en markten weet ik mij snel eigen te maken door enerzijds goede sociale vaardigheden, een groot netwerk en leergierigheid.
Ik heb heel veel plezier in mijn werk en wil ook graag mijn ervaring en kennis delen met mijn opdrachtgevers.